Procedure

Leuk dat u enthousiast bent voor het kopen van een woning in  nieuwbouwproject De Oude Werf. De belangrijkste informatie leest u op deze website en als u vragen heeft kunt u te allen tijde bellen met TW3, 010 – 300 7117.

Met de Woningzoeker navigeert u eenvoudig door het plan om de kenmerken van de verschillende type woningen en de plattegronden te bekijken. Ook zijn er exterieur- en interieur impressies gemaakt, zodat u een idee krijgt hoe dit nieuwbouwproject straks er uit zal komen te zien. Let wel dit is een impressie.

U vindt op de website, naast de uitgebreide informatie over het project, ook de verkooptekeningen per bouwnummer en overige verkoopdocumenten. 

Wilt u ook een karakteristieke en eigentijdse woning kopen in het project De Oude Werf? Vul online het inschrijfformulier in. Een inschrijving is persoonsgebonden en niet overdraagbaar. Per huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd.

Inschrijven

Vul op het online inschrijfformulier uw gegevens in, vertel ons waarom u enthousiast bent over De Oude Werf en geef aan welke bouwnummers uw voorkeur hebben. Als wij u uw eerste keuze niet kunnen aanbieden, zullen wij kijken naar de door u opgegeven overige voorkeuren. Mocht daarvan een bouwnummer beschikbaar zijn, dan bieden we u die aan.

Nieuwbouwproject De Oude Werf is in verkoop. U kunt inschrijven voor de beschikbare bouwnummers. Als we u blij kunnen maken met een woning in De Oude Werf, krijgt u hiervan telefonisch bericht. Heeft u geen woning toegewezen gekregen, dan wordt u hiervan vanzelfsprekend ook op de hoogte gesteld en noteren we u graag als reserve-kandidaat.

Degene die een bouwnummer toegewezen krijgt, wordt door TW3 uitgenodigd voor een gesprek. Tijdens dit gesprek worden het plan en de verdere procedure nog eens aan u toegelicht en natuurlijk is er ruimte om vragen te stellen. Aan het einde van het gesprek zal er een tekenafspraak worden ingepland. Bij positief besluit wordt op die datum de overeenkomst getekend. Als u toch niet tot koop wenst over te gaan, vernemen wij dat graag uiterlijk 24 uur voor de tekenafspraak.

Financiële check

Om in aanmerking te komen voor een woning in De Oude Werf, is het raadzaam om direct bij uw inschrijving een zogenaamde ‘financiële check’ te overhandigen. Hiermee toont u aan dat u de woning naar keuze kunt financieren. Het is niet verplicht, maar geeft u wel een voorrangspositie bij de toewijzing van de woningen. U kunt dit formulier laten invullen door de hypotheekverstrekker of uw bank. U kunt hiervoor ook de bij dit project betrokken onafhankelijke adviseur Vaes finance contacten.

Financieringsgesprek

Voor de koop van een nieuwe woning is het belangrijk om uw financiële mogelijkheden te weten. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Vaes finance geeft u graag een advies op maat. Bij de documenten kunt u ook de Vaes finance folder ‘een duurzame hypotheek’ doornemen.

waardebepaling

Als u op dit moment een koopwoning bezit, is het voor uzelf en voor het financiële plaatje wellicht waardevol om goed zicht te hebben op de waarde van de huidige woning. Hiervoor kunt u eveneens terecht bij TW3 en Vaes finance.