Wonen bij de Krimpen

in de buurt

Het fijne dorp Krimpen aan den IJssel biedt werkelijk alles: een uitstekende bereikbaarheid, de nabijheid van natuurgebieden zoals het Krimpenerhout en de ligging op een steenworp afstand van het historische Gouda en gezellige Rotterdam inclusief alle voorzieningen zoals restaurants, het theater, musea en natuurlijk de vele winkels.

Krimpen aan den IJssel is goed bereikbaar met de auto via de A16 en de N210. Ook met het openbaar vervoer is het dorp snel en eenvoudig te bereiken; er is een treinstation en er rijden diverse buslijnen. Verder is het heerlijk fietsen en wandelen in de omgeving. Met onderstaande tool kunt u eenvoudig en snel de reistijd berekenen van vervoersmiddel en bestemming naar keuze.

Ruimte voor

wonen & recreëren

Wonen op een plek waar u ook de ruimte heeft om de recreëren. Met een goed voorzieningenaanbod in de directe omgeving. Het overdekte winkelcentrum Crimpenhof aan het Raadhuisplein biedt een keur aan winkels; een supermarkt, kledingwinkels, gezellige horecagelegenheden, cadeauwinkels, leuke events en markten, enzovoort. In de directe omgeving zijn er ook verschillende scholen en sportverenigingen en baantjes trekken kan in het overdekte zwembad de Langsingh. Klik op een ster op de interactieve kaart en lees meer over de specifieke voorzieningen.

Met de waterbus

zo in Rotterdam

De aansluiting met de stad Rotterdam is eenvoudig. De Waterbus is een populaire en pittoreske manier om te reizen, en biedt een prachtig uitzicht op de rivier. Voor onze bewoners is de route 20 van de Waterbus bijzonder handig. Deze route begint bij de iconische Erasmusbrug in Rotterdam en gaat vervolgens via stops zoals Rivium Capelle en Kinderdijk naar Dordrecht. Vanuit Dordrecht gaat route 20 verder als route 22 richting Zwijndrecht en Papendrecht, en als route 23 richting de Biesbosch, met Sliedrecht als eindpunt. Je kunt dus gemakkelijk de schilderachtige waterwegen verkennen en genieten van de mooie omgeving.

Hiernaast kan je vanaf het Centraal Station Rotterdam met metro, bus, tram en trein. En is er zelfs de optie om met de trein naar het buitenland te reizen, waaronder steden als Londen en Parijs binnen slechts een paar uur.

Met uniek vervoer

Bij Wonen aan de Oude Werf hoef je je geen zorgen te maken over het bereiken van je bestemming. Dankzij de nabijheid van de Waterbus en het uitgebreide openbaar vervoersnetwerk zijn er volop mogelijkheden om gemakkelijk van A naar B te reizen.