Wonen in
het dijkhuis

bouwnummer 43 tot en met 53

dijkhuis

Het Dijkhuis kenmerkt zich onder meer door de industriële kapvorm. Een opvallend gebouw, mooi gelegen bij de Werftuin aan het begin van De Oude Werf. De woningen in het Dijkhuis hebben door de toepassing van de verticale houten gevelbekleding een tikkeltje eigenwijze uitstraling. De materialisering van het Dijkhuis sluit prachtig aan bij de tegenovergelegen Smederijloods. 

In het Dijkhuis kunt u kiezen tussen vijf 2-kamer appartementen en drie 3-kamer appartementen. Comfortabele, gelijkvloerse appartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 60 tot 90 m². Bouwnummer 45 t/m 48, 52 en 53 hebben een 2e of 3e woonlaag; dit betreft een bergzolder welke met een vlizotrap bereikbaar is.

Ook zijn er drie ‘stadswoningen’ met een woonoppervlakte vanaf circa 130 tot 135 m²;  verdeeld over 3 verdiepingen. Speels ingedeeld met een woonkamer met open keuken, een iets lager gelegen eetkamer, vier slaapkamers en twee badkamers.

De combinatie van gelijkvloers wonen versus de drie volwaardige eengezinswoningen onder één dak is werkelijk uniek. Hier is plek voor iedereen.

Bwnr 46 - Doorsnede

Bwnr 46 - Interieur
Vorige slide
Volgende slide