Wonen in
het pakhuis

bouwnummer 1 tot en met 13

pakhuis

Het Pakhuis is het hoogste gebouw van De Oude Werf. Super gelegen, op de kop van het plan met volop uitzicht over de Hollandsche IJssel. De industriële uitstraling spreekt tot de verbeelding. Dit gebouw springt direct in het oog. 

In het Pakhuis kunt u kiezen tussen 10 appartementen en 3 penthouses. Allemaal prachtig, ruim ingedeeld en voorzien van ramen van de vloer tot aan het plafond waardoor u fenomenaal uitzicht heeft. Genieten van de gezelligheid op straat of prachtige zonsondergangen; hier is het elke dag weer feest.

Fijn op de begane grond gelegen zijn de twee appartementen ingedeeld met 2 of 3 slaapkamers en circa 95 / 110 m² woonoppervlakte. Daarnaast zijn er acht appartementen ingedeeld op de 1e t/m de 4e etage. Als u voor één van deze appartementen heeft u straks circa 120 tot 160 m² woonoppervlakte om in te richten.

De vijfde etage wordt gedeeld door twee penthouses met respectievelijk circa 115 en 140 m² woonoppervlakte. Beide voorzien van twee buitenruimtes.  Helemaal bovenaan, op de zesde etage, is het derde penthouse met opvallend veel ruimte. Met een woonoppervlakte van maar liefst circa 240 m² en vier buitenruimtes beslaat dit penthouse de volledige topetage. Hier raakt u niet uitgekeken.