Interview

Met verkoopadviseur
Tom van Noord

“Wat De Oude Werf in mijn ogen uniek maakt, is dat het een project voor iedereen is” vertelt Tom van Noord, oprichter en verkoopadviseur van TW3. “Of iemand nu doorstroomt vanuit de woningmarkt, een gezin heeft met opgroeiende kinderen of juist wil genieten van de oude dag, De Oude Werf biedt iedereen een thuis.”

Een unieke woning aan het water

“Iedereen wil aan het water wonen en juist die woningen zijn schaars in zowel Krimpen aan den IJssel als de nabijgelegen regio Rotterdam. Wat mij betreft biedt De Oude Werf bewoners dan ook een unieke leefomgeving, van de woningen zelf tot de gezamenlijke binnentuin, de autoluwe omgeving en de prachtige boulevard.”

Veel mensen zijn terecht nieuwsgierig naar de eigentijdse gebouwen die met dit project langs de IJssel zullen verschijnen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

“We zien regelmatig dat mensen zich pas op het laatste moment gaan voorbereiden als het gaat om hun financiële situatie. Toch is juist dit de informatie die nodig is om tijdens de start verkoop snel te kunnen handelen. Ik adviseer geïnteresseerden dan ook om hun financiële mogelijkheden vast te inventariseren en straks ter voorbereiding van de Presale, als het account verder uitgebreid is, via de persoonlijke omgeving te laten weten dat deze informatie al beschikbaar is. Ook dit vergroot de kansen straks. Mensen die hier moeite mee hebben kunnen uiteraard contact opnemen met TW3. Wij lichten het gebruik van het account en eventuele onduidelijkheden in de beschikbare informatie toe wanneer mensen daar behoefte aan hebben. Daarnaast verzorgen wij de waardebepaling van de huidige woning en kunnen onze collega’s van Vaes Finance mensen helpen bij het verkrijgen van een hypotheek of overbruggingshypotheek. Zo weten geïnteresseerden precies waar ze aan toe zijn en kunnen zij gerichte keuzes maken.”

Start van de presale

“Steeds meer mensen maken een account aan om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen rond De Oude Werf. Dit is een goede stap in de voorbereidingen op de daadwerkelijke verkoop. De woningen worden namelijk verkocht volgens een loyaliteitsprincipe, waarbij mensen die langer betrokken zijn en hun voorkeuren kenbaar hebben gemaakt een streepje voor hebben.”

Het aanmaken van een account zorgt er dus niet alleen voor dat geïnteresseerden altijd als eerste op de hoogte zijn, het brengt ook andere voordelen met zich mee. Een van deze voordelen is het feit dat mensen met een account de prijzen van alle bouwnummers kunnen vergelijken. Zij kunnen dus gericht kijken welke woningen het beste passen bij hun budget, woonwensen en voorkeuren. Door een top 5 door te geven, kunnen geïnteresseerden zichzelf via hun account verder profileren om hun kansen tijdens de verkoop te vergroten.

“In de komende maanden wordt De Oude Werf steeds verder in de markt geïntroduceerd. Het project staat nu bijvoorbeeld nog niet eens op Funda. Zodra dit gebeurd zal ook het aantal mensen met een account groeien en wordt via de top 5 duidelijk welke woningen het meest populair zijn.”

Unieke woningen waar u zich mee kunt identificeren

“Bijna elke woning in De Oude Werf is anders. Deze locatie biedt geen massatorens, maar vier unieke gebouwen met dynamische woningen. Woningen die verschillen qua vorm, qua indeling en uitstraling. Allemaal met een eigen verhaal en een eigen identiteit, waardoor mensen de kans krijgen om een woning te kopen waar zij zich mee kunnen identificeren.”

 

Rust, privacy en veiligheid

“Alle vier de gebouwen van De Oude Werf hebben een eigen karakter. De stoere, krachtige uitstraling van de buitenkant staat in mooi contrast met de warmte en veiligheid van de ontwerpen aan de binnenkant. Buiten ontmoeten mensen elkaar in de horecagelegenheden in de buurt, op de boulevard of dichterbij in de Werftuin. Binnen genieten bewoners van de rust en het uitzicht vanuit hun kamers en balkon.

De halfverdiepte stallinggarage is direct verbonden met alle gebouwen, waardoor bewoners gemakkelijk kunnen parkeren en binnendoor thuiskomen. Ook de persoonlijke berging is hier te vinden, met voldoende ruimte om te klussen en elektrische fietsen op te laden.”

Dit is uw kans!

“Als een van de laatste nieuwbouwprojecten zo dicht aan het water biedt De Oude Werf wat mij betreft een ontwerp met oog voor de buiten- én binnenkant. De grote raampartijen zijn net schilderijen. Met het uitzicht over het water en de skyline van Rotterdam, kan ik me haast niet voorstellen dat iemand hier niet zou willen wonen.”