Voorbereiding start verkoop

Volg de ontwikkeling
van De Oude Werf

Komende maanden wordt er nog hard gewerkt aan de exacte uitwerking van het nieuwbouwproject De Oude Werf. Wij houden u, als u aangemeld bent voor de nieuwsbrief, op de hoogte van de voortgang. We zetten de belangrijkste stappen onderstaand alvast voor u op een rijtje. Heeft u vragen? Neem dat contact op met TW3 Makelaars.

Klantreis

Kijkt u ook zo uit naar het moment dat De Oude Werf daadwerkelijk bewoond kan worden? Dat de sleutels in het slot worden gestoken? En dat u als eerste bewoner met een glas wijn in de hand op uw balkon van de voorbijvarende boten op de Hollandsche IJssel kan genieten? Graag nemen we u mee in de stappen tot aan dat moment!

53 nieuwe

appartementen op de markt

Voor het plan De Oude Werf realiseren we in totaal 53 appartementen van diverse groottes. De verwachting is dat alle appartementen tegelijk in verkoop gaan.

Het plan

op de site

nieuwe informatie

Vanaf het moment dat de appartement typen online staan, volgt steeds meer informatie over de appartementen van De Oude Werf op deze website. Zo komt er doorlopend nieuwe informatie over bijvoorbeeld de (concept)plattegronden en de (concept)impressies. Als u zich heeft ingeschreven voor de nieuwsbrief, melden we het direct als er nieuwe informatie beschikbaar is. U kunt ook deze website in de gaten houden.

Doorlopend

momenteel

in voorbereiding

We zijn momenteel bezig met alle voorbereidingen, zodat de verkoop van de appartementen in De Oude Werf vloeiend kan verlopen. Verwachting is dat de start verkoop eind 2023 plaats zal vinden. Zodra de verkoopdatum definitief is, informeren we u hierover in onze nieuwsbrief en via deze website. Het is dus raadzaam u in te schrijven voor onze nieuwsbrief. Zodra de start verkoop plaatsvindt, vindt u alle informatie over het brede aanbod van typen appartementen online en kunt u zich inschrijven..

Verkoop

tot de start verkoop

en daarna …

Over een aantal weken al kunt u met de woningzoeker navigeren door het totaalaanbod in de vier gebouwen van De Oude Werf.

In september vindt er een meet & greet bij de makelaar plaats.

Na de zomer staan de verkoop indicatie prijzen per appartementtype op deze website.

Circa vier weken voor de start verkoop plaatsen we de bouwnummers met specificaties en definitieve prijzen op deze website.

Op het moment dat de verkoop start, komen alle verkoopstukken online bij de bouwnummers. Denk bijvoorbeeld aan de verkooptekeningen, optielijst, technische omschrijving en de conceptcontracten. Zo kunt u zich uitstekend voorbereiden.

Na afronding van de verkoop kunnen we een periode aangeven voor de verwachte start bouw en oplevering van de eerste appartementen

Zodra de inschrijving is gesloten, vindt de toewijzing van de appartementen plaats. Over het proces van toewijzen informeren we u later.

Aftellen

Prognose planning

start bouw en oplevering

De bouw kan starten, zodra 70% van de appartementen is verkocht, de locatie bouwrijp is en er een onherroepelijke omgevingsvergunning (voorheen bouwvergunning) is afgegeven. We kunnen dan ook een voorzichtige prognose geven van de oplevering van de woningen in De Oude Werf. De bouwtijd is natuurlijk ook afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden en leveringsproblemen van materialen. Ook de informatie hierover vindt u op onze website en krijgt u automatisch toegestuurd via onze nieuwsbrief.

start bouw

Indicatieve planning

De bouwtijd is mede afhankelijk van onvoorziene factoren, zoals slechte weersomstandigheden en leveringsproblemen van materialen. We attenderen u er daarom uitdrukkelijk op dat deze planning kan veranderen naarmate het nieuwbouwtraject vordert.