Verkoop gestart

Vergoot uw woongeluk in
De Oude Werf

Het woningaanbod in De Oude Werf is nu in verkoop! Tot en met zondag 5 mei 24.00 uur kunt u inschrijven voor uw droomhuis in dit stoere, duurzame project aan de IJssel.

Let op: u moet zich opnieuw inschrijven nu de verkoop is gestart! De aanmelding voor de nieuwsbrief en / of uw account was ter voorbereiding en geldt niet als inschrijving voor het kopen van een woning. 

Heeft u vragen? Neem dan contact op met TW3, 010 300 7117.

Klantreis

Kijkt u ook zo uit naar het moment dat De Oude Werf daadwerkelijk bewoond kan worden? Dat de sleutels in het slot worden gestoken? En dat u als eerste bewoner met een glas wijn in de hand op uw balkon van de voorbijvarende boten op de Hollandsche IJssel kan genieten? Graag nemen we u mee in de stappen tot aan dat moment. Dit betreft een indicatieve planning.

Eerste kennismaking

Verken het project en de woningen via de website en de interactieve woningzoeker.

4e kwartaal 2023

Pre-Sale

Met de woningzoeker kunt u zich tijdens de Pre-sale aanmelden voor specifieke woningtypes met prijsranges. Kandidaten die meedoen aan de Pre-sale, de Early-birds, zullen een streepje voor krijgen tijdens de daadwerkelijke verkoop. Dit is dus nog géén definitieve inschrijving!

4e kwartaal 2023
4e kwartaal 2023/1e kwartaal 2024

Goede voorbereiding

Inzicht in uw financiële mogelijkheden is van belang, zodat u goed voorbereid de start verkoop in kunt gaan. De makelaars van TW3 staan tot uw beschikking om een vrijblijvende waardebepaling af te geven van uw huidige woning. Ook kunnen zij u helpen met het maken van een verkoopstrategie m.b.t. de verkoop van uw huidige woning. Vaes Finance staat voor u klaar om u, ook volledig vrijblijvend, een financieel advies en het ‘Oude Werf certificaat’ te geven. Dit is een certificaat dat aantoont dat u uw financiële situatie al inzichtelijk heeft laten maken.

4e kwartaal 2023/1e kwartaal 2024
11 april 2024, 18.30 uur

Start Verkoop

De verkoopprijzen en definitieve verkoopdocumentatie zijn bekend. U kunt zich inschrijven op de bouwnummers van uw voorkeur. Kandidaten die een account aan hebben gemaakt en een Oude Werf Certificaat kunnen aanleveren hebben een streepje voor bij de toewijzing.

11 april 2024, 18.30 uur
11 april t/m 5 mei 2024

Verkoopperiode

De verkoopperiode is donderdag 11 april gestart. Tot en met zondag 5 mei 24.00 uur kunt u inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s). Er vindt geen selectie plaats op volgorde van binnenkomst. Na toewijzing volgt een verkoopgesprek met de makelaar.

11 april t/m 5 mei 2024
Nader te bepalen

Financiering

Na het tekenen van de koop-aannemingsovereenkomst heeft u 2 maanden de tijd om de financiering rond te krijgen.

Nader te bepalen
Nader te bepalen

Kopersbegeleiding

Na het tekenen van de koop-aannemingsovereenkomst zal de kopersbegeleider van De Langen & van den Berg een afspraak met u maken om het meer- en minderwerk traject met u te bespreken. U zult ook uitgenodigd worden in de showroom van de keuken, het sanitair en de tegels om uw woning verder in te richten en uw eigen keuzes te maken!

Nader te bepalen
Prognoseplanning start bouw 1e kwartaal 2025

Notaris & Start bouw

U kunt naar de notaris zodra bekend wordt wanneer de bouw zal starten. Dit is op het moment dat alle opschortende voorwaarden zijn vervallen zoals o.a. het verkrijgen van de bouwvergunning en een verkooppercentage van 70% .

Prognoseplanning start bouw 1e kwartaal 2025
prognoseplanning 3e kwartaal 2026

Oplevering

De oplevering staat gepland ca. 1,5 jaar ná de start bouw.

prognoseplanning 3e kwartaal 2026