Inschrijfomgeving

Dank u wel voor uw interesse in nieuwbouwproject De Oude Werf in Krimpen aan den IJssel. Het verkoopproces verloopt online. Op deze pagina vindt u de verkoopdocumenten, een beschrijving van de inschrijfprocedure en het online Inschrijfformulier.

Inschrijven voor uw favoriete bouwnummer(s) kan digitaal via het formulier op deze website. Belangrijk dat u het formulier stap voor stap doorloopt en invult. Alleen volledig ingevulde inschrijfformulieren worden in behandeling genomen.

Inschrijven

Om in aanmerking te komen voor een woning is het essentieel om alle stappen nauwgezet te doorlopen en uw inschrijving volledig ingevuld in te dienen. Hieronder vindt u de belangrijkste richtlijnen:

  • U kunt online het inschrijfformulier aanklikken, invullen en indienen. U kunt hierbij direct een financiële check of een verklaring ‘aankoop uit eigen vermogen’ uploaden. 
  • U kunt inschrijven op 1 of meer favoriete bouwnummers. Om meer kans te maken om een woning toegewezen te krijgen, raden we u aan gebruik te maken van de mogelijkheid om meerdere bouwnummers aan te geven.
  • Heeft u zich inschreven voor een woning, dan ontvangt u binnen een week bericht van de makelaar of u een woning toegewezen hebt gekregen.
  • Is er 1 kandidaat voor een bouwnummer, dan wordt de woning aan die persoon toegewezen.
  • Bij het toewijzen van een woning waarbij meerdere kandidaten interesse hebben in hetzelfde bouwnummer, kijken we of een kandidaat een financiële check of, als u uit eigen middelen betaalt, een verklaring ‘aankoop uit eigen middelen’ heeft meegezonden. Het (laten) uitvoeren en meezenden van een financiële check kan dus in uw voordeel werken. U kunt hiervoor het ‘Oude Werf Certificaat’ gebruiken.
  • Als hier meerdere kandidaten aan voldoen, dan beslist de ontwikkelaar uiteindelijk aan welke kandidaat de woning wordt toegewezen. De overige kandidaten worden op de reservelijst geplaatst en door de makelaars op de hoogte gehouden.
  • Na toewijzing volgt een gesprek met de makelaar.

Procedure

U kunt inschrijven voor uw droomhuis in De Oude Werf.

Het invullen en indienen van het inschrijfformulier is vrijblijvend en geeft geen recht op toewijzing van een woning.

Er mag 1 formulier per toekomstig huishouden ingediend worden.

Als alles helder is, klik dan op de knop ‘Inschrijfformulier’ en vul dit formulier stapsgewijs en volledig in. Als u nog vragen hebt of zaken zijn niet helemaal duidelijk, aarzel dan niet om contact op te nemen met TW3, 010  300 7117.